Oslo Caravan Club, OS CAR, ble etablert i 1972.

Formålet til klubben er å drive camping plasser. Klubben har idag rundt 470 medlemmer, og driver Fuglevik camping og Skei caravan. 

Medlemskap koster kr. 300,- pr år.

Medlemmer får da tilgang til å ligge på campingplasser som OS CAR disponerer. 

Ny hjemmeside

Ny hjemmeside

Velkommen til Oslo Caravanclub sin nye hjemmeside. Hjemmesiden er fortsatt under utarbeidelse, men dette er starten på vår nye side.

Les mer
Fuglevik camping er stengt frem til 31.01.21

Fuglevik camping er stengt frem til 31.01.21

Etter samråd med styret på Fuglevik har hovedstyret i Oscar besluttet å stenge Fuglevik camping fra idag 23.01.21 og til og med 31.01.21. Dette grunnet dagens smittesituasjon og etter anbefalinger fra FHI om at alle bør unngå reiser som ikke er strengt nødvendige. Knut Norman-Larsen Hovedstyret

Les mer
Informasjon fra valgkomiteen

Informasjon fra valgkomiteen

Hei alle glade campere! Vi takker komiteen for god innsats hittil i sesongen, som i år har vært mer krevende med tanke på smittevern. Vi er glade for at plassen har kunnet være åpen. Nå er tiden inne for å begynne å tenke på neste sesong. I komiteen trengs det to nye medlemmer og i valgkomiteen skal det inn et nytt medlem i tillegg til ny formann. Kunne du tenke deg å bidra til fellesskapet og vil vite mer om hva et slikt verv innebærer, ta kontakt med meg på TLF: 994 15 438 eller kom innom på plass 29 for en prat. Fortsatt god sommer!

Les mer
[VEILEDNING] Aktuelle tema og linker. F.eks. til Sponsorer eller Grasrot.